Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: Thuys virksomhed
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR: 36868368
Adresse: Lindetoften 33, 2630 Taastrup
E-mail: kontakt@dowaji.dk
Telefonnummer: +4560701555
Etableringsår: 09-08-2015

Betaling

Du kan betale med betalingskort. Læs mere om betalingsmulighederne Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs på e-mærkets hjemmeside hvorfor

Levering

Du har mulighed for selv at afhente din vare og spare fragtprisen. Varer sendes almindeligvis via DAO direkte i Danmark for fast 39 kr. Typisk er leveringstiden 2-4 hverdage, men det afhænger af DAO.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Dowaji magicstore

  • a) har modtaget din vare
  • b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved:

kontakt@dowaji.dk, +4560701555

I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Udgifterne for returnering forventes at beløbe sig til ca. 40 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, eks. boosters der bliver åbnet

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som tilbydes), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor meddelelse af din beslutning om at fortryde denne aftale er modtaget. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Tilbagebetalingen kan tilbageholdes, indtil varen er returneret og modtaget, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Dan Dowaji, Lindetoften 33, 2630 Taastrup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores fortrydelsesformular; Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på https://dowaji.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Rimelige fragtomkostninger refunderes

Er reklamationen berettiget refunderes dine (rimelige) fragtomkostninger. Er fragtomkostningen den samme som ved købet, 40 kr, betragtes fragtomkostningen altid som rimelig.

Varen sendes til: Dan Dowaji, Lindetoften 33, 2630 Taastrup
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Vedhæft gerne et billede.